L'ànec

EL NOSTRE PRODUCTE

L’ànec que es cria és el de raça mulard. És un ànec tranquil, fàcil de criar, educar i embocar. S’engreixa amb facilitat, arriba a un pes superior als 4 Kg, i dóna un bon fetge, dens, gras, i fi. Els ànecs arriben a les granges amb 3 dies de vida, i passen els primers 15 dies en naus climatitzades, sobre llits d’encenalls de pi desenvolupant el seu fi plomissol groc. Passat aquest temps, els ànecs estan a l’aire lliure durant unes 12 setmanes, a llocs on tenen accés a aigua, ombra i menjar sense que se’ls subministri cap mena d’hormones ni antibiòtics.
Quan han arribat a l’edat òptima per poder assumir la fase d’engreix, corroborat pels estrictes controls d’equilibri de pes i de salut als quals estan sotmesos, els ànecs passen a unes naus climatitzades on s’emboquen dues vegades al dia exclusivament amb blat de moro sencer prèviament escaldat per tal de facilitar la digestió.

Com a aus migratòries que són, converteixen el midó de blat de moro en matèria grassa que emmagatzemen al seu fetge, i en 2 setmanes d’embocament aconsegueixen una carn i fetge excepcionals.
Per garantir la màxima qualitat del nostre producte, l’ànec és sacrificat a l’escorxador integrat en les mateixes granges. Un cop eviscerat es transporta a les instal·lacions de la mateixa empresa, on fem el seu especejament, envasat i distribució.
En tot el procés fins a l’etiquetatge, cada etapa de la fabricació és portada a terme pel nostre equip de professionals, d’un gran saber fer tradicional unit a l’ús de tècniques modernes i tecnologia punta que, juntament amb els mitjans informàtics, ajuden a millorar les condicions d’higiene i a vetllar pel respecte escrupolós de les normatives vigents.

Els nostres productes estan presents en fires i esdeveniments de prestigi a tot el país, delitant els paladars tant de cuiners reconeguts com dels amants de la millor gastronomia.
Els nostres productes estan presents en fires i esdeveniments de prestigi a tot el país, delitant els paladars tant de cuiners reconeguts com dels amants de la millor gastronomia.