La nostra empresa

QUALITAT I TRADICIÓ

Som una empresa familiar dedicada a la producció artesanal i tradicional del foie gras o fetge gras d’ànec, i a l’elaboració, especejament i envasat d’una àmplia gamma de productes d’ànec d’excepcional qualitat.
L’Ànec dels Pirineus es va fundar l’any 1989. Ara la segona generació de la família, liderada per Eduard Batlle, porta les regnes de l’empresa on els treballadors estan especialment formats per garantir l’excel·lència de la matèria primera i la qualitat dels nostres elaborats.
Així podem oferir una selecció de productes de gran categoria, amb el segell de procedència d’Ànec dels Pirineus, consolidat com a producte d’alta qualitat entre els professionals del sector, destacant els més reconeguts cuiners de la gastronomia local.

Les nostres instal·lacions

TECNOLOGIA PUNTA EN UN ENTORN NATURAL

A la comarca del Gironès entre les Gavarres i les Guilleries es troba el municipi de Bescanó, ubicat a la riba dreta del riu Ter. Els pobles de Vilanna, Bescanó i Montfullà, que formen part d’aquest municipi, comparteixen un paisatge mediterrani de pujols boscosos i camps fèrtils al pla. Aquí podem controlar tot el procés de creixement dels ànecs, assegurant que aquests viuen en les millors condicions, en un entorn molt semblant als aiguamolls i hàbitats naturals on es solen trobar en estat salvatge.
La nau on posteriorment processem i fem tota la nostra elaboració artesanal està ubicada a prop de la granja, al poble de Bescanó. També oferim un ventall de les nostres especialitats i una selecció addicional de diversos productes gourmet a la nostra pròpia botiga, que es troba al C. Caterina Albert Naus 1 – 2 del sector industrial de Montfullà, Bescanó.

Les nostres marques

JECUR FICATUM

A Jecur Ficatum s’ofereix una gran selecció de productes de gran categoria. Un gran saber tradicional juntament amb l’ús de tècniques modernes i tecnologia punta es fan servir per garantir l’excel·lència dels seus productes.

Les nostres marques

ADP45

A ADP45 es desenvolupen productes pensats especialment pel mercat gastronòmic actual. Gràcies a l’ús de noves tecnologies posem a la seva disposició la solució per optimitzar costos i serveis al seu establiment sense renunciar a una qualitat excepcional.