D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

[Prestar-li o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web]

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de [el seu consentiment o execució d’un contracte].

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: [email protected]

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L., B17209495, C/Caterina Albert Naus 1 – 2.  Sector industrial de Montfullà – 17162 – Bescanó – GIRONA, 972402454

CONSENTIMENT PEL FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit.

[ _ ] Prestació del servei contractat 

[ _ ] Enviament del producte adquirit 

[ _ ] Enviament d’ofertes de productes i serveis del seu interès

LSSICE

ADAPTACIÓ A LA LLEI 34/2002 DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE).

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L.

NIF: B17209495

Adreça: C/Caterina Albert Naus 1 – 2.  Sector industrial de Montfullà – 17162 – Bescanó – GIRONA

Telèfon: 972402454

Email: [email protected]

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Aquí ha de descriure la finalitat o activitat de la web o de l’entitat. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través de la web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.anecdelspirineus.com

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L.  o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L.  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L., .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L.  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L.  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L. . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de L’ANEC DELS PIRINEUS, S.L.  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.