Qualitat

Som una empresa familiar dedicada a la producció artesanal i tradicional del foie gras o fetge gras d'ànec, i a l'elaboració, especejament i envasat d'una àmplia gamma de productes d'ànec d'excepcional qualitat.

Tradició

L'Ànec dels Pirineus es va fundar el 1989. Ara la segona generació de la família, liderada per Eduard Batlle, porta les regnes de l'empresa amb treballadors formats, sobretot per garantir l'excel·lència de la matèria primera i la qualitat dels nostres elaborats.

Alta Cuina

Oferim una selecció de productes de gran categoria, amb el segell de procedència de l'Ànec dels Pirineus, consolidat com a producte d'alta qualitat entre els professionals de sector, destacant els més reconeguts cuiners de la gastronomia local.

Tecnologia punta en un entorn natural

A la comarca del Gironès entre les Gavarres i les Guilleries es troba el municipi de Bescanó, ubicat a la riba dreta del riu Ter. Els pobles de Vilanna, Bescanó i Montfullà, que formen part d'aquest municipi, comparteixen un paisatge mediterrani de pujols boscosos i camps fèrtils. Aquí podem controlar tot el procés de creixement dels ànecs, assegurant que aquests viuen amb les millors condicions, en un entorn molt semblant als aiguamolls i hàbitats naturals on se solen trobar en estat salvatge.

Localització

La nau on, posteriorment processem i fem tota la nostra elaboració artesanal està situada prop de la granja, al poble de Bescanó. També oferim un ventall de les nostres especialitats i una selecció addicional de diversos productes gourmet a la nostra pròpia botiga, que es troba a:

Carrer Caterina Albert, 1
Pol. Ind. Torremirona
17162 Bescanó, ES-GI